Fire Control Brandbeveiligingen maakt concerten Adegeest mogelijk

Fire Control Brandbeveiligingen maakt concerten Adegeest mogelijk

Stichting Florence Wenst heeft er weer een officiële en mooie samenwerkingspartner bij: Fire Control Brandbeveiligingen uit Den Haag. Het bedrijf gaat de concertserie ‘Geef Adegeest Vleugels’ in woonzorgcentrum Adegeest aan de Bachlaan in Voorschoten mede mogelijk maken.

Zondagmiddagconcerten in Voorschoten

Met de serie ‘Geef Adegeest Vleugels’ wordt sinds 2008 een muzikaal podium geboden voor musici in Voorschoten én kunnen bewoners en wijkbewoners genieten van (klassieke) muziek. De serie bestaat uit meerdere zondagmiddagconcerten verspreid over het jaar. De zondagmiddagconcerten zijn altijd druk bezocht en zorgen niet alleen voor fijne muzikale middagen, maar ook voor mooie ontmoetingen tussen bewoners en wijkbewoners.

Gezellig uit, dichtbij huis

Dennis Westgeest, algemeen directeur van Fire Control Brandbeveiligingen heeft bewust gekozen sponsor te worden van een activiteit in Voorschoten. “Fire Control Brandbeveiligingen is een familiebedrijf. We zitten in Den Haag, maar ik ben in Voorschoten opgegroeid. Door samen te werken met Florence Wenst kunnen wij nu iets doen voor de bewoners van dit prachtige dorp. Ik wil ook iets betekenen voor mensen die afhankelijk zijn van zorg en niet makkelijk ergens naartoe kunnen. Met de concertserie kunnen ze gezellig uit, dichtbij huis.”

Over Fire Control Brandbeveiligingen

Fire Control Brandbeveiligingen is, zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd in brandbeveiligingen. Door een voortdurende productinnovatie en een constant hoog kwaliteitsniveau is het bedrijf in staat brandveiligheid te bieden. Fire Control levert een breed scala aan producten en diensten die een veilige werk- en woonomgeving garanderen. Naast de bekende brandblusmiddelen, als handblustoestellen, bluswagens, brandslanghaspels en brandweermaterialen, ontwerpt Fire Control ook ontruimingsplannen en vluchtwegtekeningen volgens de laatste wettelijke normen. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van volledige opleidingen voor de BHV-organisatie binnen het eigen opleidingscentrum of desgewenst op locatie.

Over Florence Wenst

Florence Wenst is onderdeel van de Stichting Zorggroep Florence en opereert onder een eigen onafhankelijk bestuur. De stichting houdt zich bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven én de zelfredzaamheid van de bewoners, cliënten en buurtbewoners van de woonzorgcentra van Florence. Florence Wenst doet dat door een actieve fondsen- en sponsorenwerving uit te voeren. Met bijdragen van particulieren, stichtingen, fondsen, bedrijven en organisaties realiseert Stichting Florence Wenst honderden activiteiten, ontmoetingen en sport- en beweegprojecten per jaar. Wie zakelijk partner wordt van Florence Wenst krijgt in overleg een interessante tegenprestatie terug, bijvoorbeeld exposuremogelijkheden. Ook worden de partners uitgenodigd voor de jaarlijkse Florence Wenst Partnerdag.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.