Florence aanwezig op Goed voor Elkaar festival

Florence aanwezig op Goed voor Elkaar festival

Florence is op vrijdag 6 oktober in de wijk Haagse Hout aanwezig tijdens het Goed voor Elkaar Festival. Dit festival vindt plaats sinds 1 september binnen verschillende wijken in Den Haag en wordt georganiseerd door de Gemeente Den Haag in samenwerking met diverse zorg- en welzijnsorganisaties.

Zorg en ondersteuning in Haagse wijken

Het Goed voor Elkaar Festival laat de komende twee maanden aan bewoners zien wat de mogelijkheden van zorg en ondersteuning er binnen hun eigen wijk zijn. Zo wordt er onder meer informatie gegeven over de taxibus, boodschappenbegeleiding, hulp bij het huishouden, samen eten of leuke dingen doen. Het is vaak allemaal dichterbij dan mensen soms denken. Dat weet ook Florence. Binnen onze woonzorgcentra vinden bijvoorbeeld diverse activiteiten plaats en de restaurants binnen de locaties zijn ook bedoeld voor de wijkbewoners.

Kennismaken, activiteiten en koffie

Tijdens het Goed voor Elkaar Festival in Haagse Hout op vrijdag 6 oktober laat Florence dat graag zien. Mensen kunnen deze dag kennismaken met de mogelijkheden van Florence en de andere organisaties in de wijk. Verder zijn er leuke activiteiten, mooie optredens en kan er worden genoten van een kopje koffie met buurtgenoten. De toegang is gratis. Het festival vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur.

Overige festivaldata en locaties

  • Vrijdag 15 september: Segbroek, Regentesseplein
  • Vrijdag 22 september: Laak, Slachthuisplein
  • Vrijdag 29 september: Escamp, Winkelcentrum Leyweg
  • Vrijdag 6 oktober: Haagse Hout, Spaarwaterstraat
  • Vrijdag 27 oktober: Leidschenveen-Ypenburg, Winkelcentrum Ypenburg
  • Zondag 5 november: Centrum, Stadhuis

Meer informatie

Het Goed voor Elkaar Festival wordt georganiseerd door Gemeente Den Haag in samenwerking met VÓÓR Welzijn, MOOI, Zebra, MEE en Welzijn Scheveningen. Kijk voor meer informatie op www.denhaag.nl/voorelkaar

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.