Florence Actief tijdens maand van Mondriaan in Rijswijk

Florence Actief tijdens maand van Mondriaan in Rijswijk

De maand november staat bij Bibliotheek aan de Vliet aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk in het teken van Mondriaan. Dat is niet zonder reden: dit jaar is het honderd jaar geleden dat de kunstbeweging De Stijl in Leiden werd opgericht. Nederland viert dit met het feestjaar ‘Van Mondriaan tot Dutch Design. 100 jaar De Stijl’. Ook de kunstuitleen van de Rijswijkse bibliotheek pakt daarom in november uit met allerlei Mondriaan-activiteiten. Florence doet daar actief aan mee.

Zelf aan de slag al Mondriaan

Zo geeft Naomi Lamens, kunstzinnig therapeute bij Florence, op dinsdag 7 november van 13.00 tot 15.00 uur de workshop ‘De ontdekking van Mondriaan’. Na een introductie over de stijl van Mondriaan gaat u zelf aan de slag met de techniek en de stijl van Mondriaan. Deelname bedraagt € 22,50 voor leden van de bibliotheek en € 25 voor niet-leden. Tussen 15.00 en 16.00 uur geeft Naomi Lamens verder een lezing over ‘de man achter Mondriaan’. Op zaterdag 18 november is Florence van 10.00 tot 16.00 uur ook aanwezig tijdens de speciale open dag van de Kunstuitleen. Ook deze dag staat in het teken van Mondriaan. Er kan worden meegedaan aan diverse activiteiten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Bibliotheek aan de Vliet.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.