Florence Foto Studio nu ook in Segbroek

Florence Foto Studio nu ook in Escamp | Florence

Florence Actief is nu ook begonnen met een Florence Foto Studio in Segbroek in Den Haag. Met deze workshopserie kunnen 60-plussers de fijne kneepjes van het fotografievak leren. De Florence Foto Studio vindt tot 15 december elke vrijdagochtend plaats in Bibliotheek Segbroek.

Fijne kneepjes fotografievak

De deelnemers van de Florence Foto Studio gaan aan de slag als een ware professional. Onder leiding van fotograaf Ruud van den Houte leren ze onder meer welk effect een bepaalde lichtrichting heeft op het fotograferen van bijvoorbeeld een portret of stilleven. Ook gaan de deelnemers op pad om mooie plaatsjes te schieten. Bij terugkomst wordt uitgelegd hoe de foto’s op de computer kunnen worden bewerkt, zodat de beelden nog meer tot hun recht komen. Ook wordt uitgelegd hoe de foto’s op social media kunnen worden gezet en hoe er met een onlinefotoservice een mooie afdruk wordt gemaakt. De deelnemers bezoeken ook een fototentoonstelling met elkaar.

Aanmelden voor fotoworkshop in Segbroek

De Florence Foto Studio in Bibliotheek Segbroek vindt elke vrijdagochtend plaats van 10.00 tot 11.30 uur in bibliotheek aan de Weimarstraat 353 in Den Haag. In eerste instantie tot 15 december. Later volgt mogelijk een nieuwe reeks. Deelname bedraagt een paar euro per keer. Aanmelden kan via liever-actief@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Deelnemers moeten een eigen fotocamera of smartphone meenemen. Een laptop is handig, maar niet verplicht.

Overige locaties Florence Foto Studio

De Florence Foto Studio wordt op dit moment ook gegeven op twee andere locaties, in Den Haag en Voorburg. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden:

  • Op maandag van 09.30 tot 11.00 uur in wijkrestaurant Keu’s Genoeg aan de Genemuidenstraat 208 in Den Haag.
  • Op woensdag van 11.00 tot 12.30 uur in Bibliotheek aan de Vliet aan de Koningin Julianalaan 257 in Voorburg.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.