Florence genomineerd voor VOORBEELD-verkiezing: stem nu!

Florence genomineerd voor VOORBEELD-verkiezing: stem nu!

Florence is ook dit jaar weer genomineerd voor de VOORBEELD-verkiezing waarmee kans wordt gemaakt op € 40.000 euro. Het project dat Florence Wenst als mooi voorbeeld heeft ingediend is ‘Ruige herinneringen op het strand’. Hiermee worden de bewoners van de verzorgings- en verpleeghuizen van Florence meegenomen naar het Haagse strand, De Zandmotor. Als Florence Wenst de VOORBEELD-verkiezing wint, wordt het geld gebruikt om nog meer bewoners mee te nemen naar het strand.

Strand vol herinneringen

Voor veel ouderen is het strand van Den Haag een plek vol herinneringen. Het is ook een plek waar erkenning en herkenning optreedt. Een dagje uit en recreëren in de Hollandse ruige natuur biedt ontspanning en een unieke ervaring. Iets waar onze bewoners  niet altijd meer zelf toe in staat zijn. Onze bewoners die ervaring weer opnieuw geven, zal hun leven kleur geven, waar ze nog lang van kunnen nagenieten.

Stem vandaag nog!

Er kan vanaf vandaag worden gestemd om Florence te laten winnen. Stemmen kan nog tot 24 april via www.voor.nl/voorbeeld-projecten. Vanaf deze website moet er worden ingelogd met een LinkedIn- of Facebook-profiel.

Stichting VOOR

Stichting VOOR geeft elk jaar 10 procent van de volledige omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. VOOR is daarvoor op zoek naar een initiatief dat inspireert. Een voorbeeld van maatschappelijke vernieuwing. Een voorbeeld van lef. Een voorbeeld van positief denken en van gewoon doen. Het dagje uit naar het strand ziet de stichting VOOR als zo'n voorbeeld en daarom is het initiatief van Florence genomineerd.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.