Florence op Senioren Woonbeurs Rijswijk op zaterdag 20 mei

Florence op Senioren Woonbeurs Rijswijk op zaterdag 20 mei

De gemeente Rijswijk heeft voor zaterdag 20 mei een Senioren Woonbeurs georganiseerd. Florence is daar natuurlijk als gezondheid- en zorgorganisatie bij aanwezig. Tussen 10.00 en 15.00 uur kunt u langskomen op de Senioren Woonbeurs in wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. De toegang is gratis.

Veilig wonen, hulpmiddelen en woonconcepten 

Op de Senioren Woonbeurs vindt u alle informatie over veilig wonen in de huidige woning, over domotica en e-health (praktische hulpmiddelen voor veiligheid en ondersteuning), over nieuwe en bestaande woonconcepten en over nieuwbouwprojecten speciaal geschikt voor senioren. Wilt u meer weten over wonen in een serviceappartement of zorginstelling of wat de gemeente, zorginstelling of woningcorporatie voor u kan doen? Komt u dan zaterdag 20 maart zeker even langs. Er worden ook diverse lezingen gehouden over woonconcepten en u vindt er alle informatie over handige diensten aan huis met de FlorencePas. Kortom, de Senioren Woonbeurs biedt u alle informatie over wonen op één dag op één plek.

Deelnemende partijen

Aan de Senioren Woonbeurs in Rijswijk doen de volgende partijen mee: Gemeente Rijswijk, Florence, Cardia, Rijswijk Wonen, Welzijn Rijswijk, Vidomes, Belvedère Rijswijk, De Generaal, Rijswijk Buiten, Knarrenhof, Syntrus Achmea, VivaLib, Thuishuis, Mijn Huis Op Maat, ANBO, KBO, Brandweer en Politie.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.