Florence twee keer genomineerd voor Lenteprijs 2016

Florence twee keer genomineerd voor Lenteprijs 2016

Op 23 juni vindt in het Nutshuis in Den Haag de uitreiking van de Lenteprijs 2016 plaats. Florence is twee keer genomineerd. De projecten ‘Grijs wordt groen’ en ‘Florence Salsa Studio’ maken kans op een van de prijzen.

Grijs wordt groen

In de binnentuin van het Schakelpunt wordt een moestuin gerealiseerd. Wijkbewoners die vroeger groene vingers hadden kunnen, onder begeleiding van een groep enthousiaste vrijwilligers, hun oude hobby weer oppakken.

 

Florence Salsa Studio

In de Florence Salsa Studio gaan zestig plussers wekelijks salsalessen volgen. Zij worden begeleid door twee bevlogen docenten. Reguliere salsalessen richten zich voornamelijk op een jongere doelgroep, dat maakt dit aanbod uniek.

Lenteprijs

Jaarlijks reiken Fonds 1818 en AD Haagsche Courant ‘Lammetjes’ uit aan organisaties die projecten hebben voor slimme toekomstplannen. De projectontwikkelaars kunnen vijfhonderd, duizend, anderhalf duizend, twee en een half duizend of vijfduizend euro winnen om hun toekomstgerichte voorstellen te realiseren of naar een hoger plan te tillen. Dit jaar zijn er maar liefst 117 voorstellen ingediend. Dit is een recordaantal.

Florence Wenst

‘Grijs wordt groen’ en de ‘Florence Salsa Studio’ worden mede mogelijk gemaakt door Florence Wenst. Florence Wenst is onderdeel van de Stichting Zorggroep Florence en opereert onder een eigen onafhankelijk bestuur. De stichting houdt zich bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven én de zelfredzaamheid van de bewoners, cliënten en buurtbewoners van de woonzorgcentra van Florence. Stichting Florence Wenst doet dat door een actieve fondsen- en sponsorenwerving uit te voeren. Met bijdragen van particulieren, stichtingen, fondsen, bedrijven en organisaties realiseert Stichting Florence Wenst honderden activiteiten, ontmoetingen en sport- en beweegprojecten per jaar.                    

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.