Florence zoekt fotomodellen (70+)

Florence zoekt fotomodellen (70+)

Altijd al gedroomd van een modellencarrière? Dan is dit uw kans! Florence is op zoek naar 70-plussers die het leuk vinden om een dagje fotomodel te zijn.

Kruip in de rol van…

De foto’s worden gemaakt in en rond ons woonzorgcentrum Duinstede aan de Deijlerweg 208 in Wassenaar. Als fotomodel kruipt u een dagje in de huid van een van onze bewoners. De foto’s gebruiken wij voor diverse publicaties over Duinstede, onder meer voor op onze website en in onze informatiefolders en voorlichtingsbrochures.

Fotoshoot

De fotoshoot vindt plaats op donderdag 27 oktober. Het maken van de foto’s neemt ongeveer een halve dag in beslag. U krijgt voor uw deelname een cadeaubon van 50 euro. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. U kunt rekenen op een heel gezellige dag!

 

Aanmelden

Bent u een 70-plusser en lijkt het u leuk om, alleen of samen met uw partner, vriend of vriendin, een dagje gefotografeerd te worden? Of kent u welllicht iemand die het goed zou kunnen? Aanmelden kan tot 24 oktober door een e-mail met foto te sturen naar traffic@florence.nl, onder vermelding van ‘Fotoshoot Duinstede’.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.