Gezellige en informatieve markt bij buurvrouw Florence in het Regentesse-/Valkenboskwartier

Gezellige en informatieve markt bij buurvrouw Florence in het Regentesse-/Valkenboskwartier

Vooruitlopend op Burendag, op vrijdag 25 september, laat woonzorgcentrum Jonker Frans alvast zien wat het woonzorgcentrum de buren allemaal te bieden heeft. Tussen 14.00 en 17.00 uur is er van alles te doen aan het Newtonplein 100.

Informatiemarkt en knuffelkonijnen

Bent u buur van ons woonzorgcentrum Jonker Frans? Komt u dan gezellig langs! Zo kunt kennismaken met onder meer het restaurant, de dagactiviteiten, de fitnessruimte en de biljartzaal. Al deze voorzieningen zijn niet alleen bedoeld voor onze bewoners en cliënten, maar juist ook voor de mensen uit de wijk. Florence laat dat graag zien, want misschien zijn er wel buren die het heerlijk vinden om zo af en toe in onze beschutte binnentuin met theekoepel te zitten. Tijdens de pre-Burendag is er een informatiemarkt waarin een groot aantal organisaties, onder meer Middin en het Wijkteam Regentes, zich voorstellen. Daarnaast is er een vrijwilligersmarkt, een springkussen en knuffel-konijnen voor de kleintjes en worden de nieuwe beweegtoestellen op het Newtonplein officieel in gebruik genomen.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.