Gezellige kerstmarkt op 16 december bij Houthaghe

Gezellige kerstmarkt op 16 december bij Houthaghe

De donkere dagen zijn aangebroken en dus wordt het tijd voor weer wat extra gezelligheid. Met die reden houdt Florence op zaterdag 16 december in woonzorgcentrum Houthaghe een gezellige kerstmarkt. Iedereen is welkom om gezellig langs te komen en te genieten van de vele kraampjes en gezellige muziek.

 

Zaterdag 16 december van 11.00 tot 15.00 uur

De kerstmarkt vindt zaterdag 16 december plaats van 11.00 tot 15.00 uur aan de Toon Dupuisstraat 10 in Den Haag. Hier is woonzorgcentrum Houthaghe van Florence gevestigd. Onze bewoners kijken al uit naar de kerstmarkt, maar ook zeker naar het bezoek van de bewoners uit de buurt. Het is altijd leuk als er mensen het woonzorgcentrum komen bezoeken.

Van alles te beleven

Op de kerstmarkt is van alles te beleven. Zo zijn er verschillende kramen waarbij u terecht kunt voor kerstcadeautjes. De kramen bieden onder meer de verkoop van sieraden, kaarten, handwerk, pantoffels en chocolade. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gebracht. Zo kunt u lekkere stroopwafels kopen, suikerspinnen, poffertjes of vruchtenbol. Verder is een rommelmarkt en vindt er een loterij plaats. Kortom, de kerstmarkt in Houthaghe biedt bijna te veel om op te noemen. De dag wordt muzikaal omlijst door Frans Visser. Hij zorgt op de achtergrond voor de juiste kerstsfeer.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.