Gezocht: zingende basisschoolverlaters voor Florence Musicals 2016

Florence Musical 2016

Ze komen er weer aan: de Florence Musicals. In juni is het zover, dan vinden de voorrondes en de finale plaats. Basisschoolleerlingen uit groep 8 die samen met hun klasgenoten druk bezig zijn met een eindejaarsmusical kunnen zich nog tot 1 juni opgeven. De winst? Duizend euro voor beste klas, veel plezier en  veel (wijk)bewoners van Florence die nu al uitkijken naar de optredens.

Feestelijke beleving 

De Florence Musicals worden dit jaar voor alweer de achtste keer gehouden. Het evenement mag met recht een traditie worden genoemd. De presentatie van de finale is ook in 2016 in handen van goochelaar en televisiepresentator Hans Kazàn. Hij noemt de Florence Musicals ‘een feestelijke beleving én een mooie ontmoeting tussen de hedendaagse jeugd en de jeugd van vroeger’.

Voorrondes en finale

De voorrondes van de Florence Musicals vinden plaats op donderdag 9 juni tussen 10.00 en 12.00 uur in een aantal van onze woonzorgcentra in Den Haag, Rijswijk en Voorschoten. De finale wordt een week later gehouden, op donderdag 16 juni van 10.00 tot 12.00 uur in expertisecentrum Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag.

Aanmelden vóór 1 juni

Klassen die willen meedoen, kiezen de drie beste nummers uit hun eindejaarsmusical en melden zich vóór 1 juni aan bij Lieke de Liefde van Florence. Zij is bereikbaar via 06 - 39 85 02 39 of via musical@florence.nl. Na aanmelding krijgen de deelnemers een uitnodiging voor een van de voorrondes.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.