Gezocht: zingende basisschoolverlaters voor Florence Musicals 2017

Aanmelden voor Florence Musicals 2017

Het mag inmiddels een ware traditie worden genoemd: de Florence Musicals. In juni is het weer zover, dan vinden de voorrondes en de finale plaats. Basisschoolleerlingen uit groep 8 die samen met hun klasgenoten druk bezig zijn met een eindejaarsmusical kunnen zich tot 1 juni opgeven. De winst? Duizend euro voor de beste klas, veel plezier en heel veel genietende (wijk)bewoners van Florence die nu al uitkijken naar de optredens.

Negende editie 

De Florence Musicals worden dit jaar voor alweer de negende keer gehouden. Het evenement mag met recht een traditie worden genoemd. De presentatie van de finale is ook in 2017 in handen van goochelaar en televisiepresentator Hans Kazàn. Hij noemt de Florence Musicals ‘een feestelijke beleving én een mooie ontmoeting tussen de hedendaagse jeugd en de jeugd van vroeger’.

Fantastische ervaring

Leerlingen van basisschool De Oostpoort wonnen vorig jaar de finale van de Florence Musicals. “Onze deelname was een fantastische ervaring”, vertelt Christel, leerkracht op De Oostpoort. “Onze leerlingen waren ongelooflijk trots op zichzelf toen ze wonnen. Ik heb in de 25 jaar dat ik nu juf ben nog nooit eerder zo’n blije groep kinderen om me heen gehad. Met het prijzengeld zijn we naar Drievliet geweest. We hebben daar ook heerlijk geluncht. De 300 euro die we overhielden, wilden de leerlingen schenken aan een goed doel.”

Voorrondes en finale

Enthousiast geworden? De voorrondes van de Florence Musicals 2017 vinden plaats op donderdag 8 juni tussen 10.00 en 12.00 uur in een aantal van onze woonzorgcentra in Den Haag, Rijswijk en Voorschoten. De finale wordt een week later gehouden, op donderdag 15 juni van 10.00 tot 12.00 uur in woonzorgcentrum Duinstede in Wassenaar.

Aanmelden vóór 1 juni

Klassen die willen meedoen, kiezen de drie beste nummers uit hun eindejaarsmusical en melden zich vóór 1 juni aan bij Lieke de Liefde van Florence. Zij is bereikbaar via 06 - 39 85 02 39 of via musical@florence.nl. Na aanmelding krijgen de deelnemers uitnodiging voor een van de voorrondes.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.