Gezondheids- en beweegmarkt in Laakkwartier op 1 juni

Gezondheids- en beweegmarkt in Laakkwartier op 1 juni

Bewegen is goed voor de gezondheid. Wie actief is en blijft, voelt zich lekkerder in zijn vel zitten en werkt op een goede manier aan zijn of haar gezondheid. Met die reden organiseert Florence op 1 juni een gezondheids- en beweegmarkt. Florence doet dit samen met de buurtsportcoach Sport en Gezondheid, Gezondheidsplein Laakkwartier, Lijn 1 en ELZHA. 

1 juni van 15.00 tot 19.00 uur

De gezondheids- en beweegmarkt vindt op woensdag 1 juni van 15.00 tot 19.00 uur plaats in en rond het Buurthuis van de Toekomst H.V.V Laakkwartier aan de Jan van Beersstraat 69 in Den Haag. Tijdens de middag kan er worden kennisgemaakt met diverse beweegprogramma’s voor alle leeftijden en met buursportcoach Jay van Veelen. Ook kunnen bezoekers hun bloeddruk en bloedsuiker laten controleren. Wie wil stoppen met roken, kan bekijken of een stopprogramma misschien iets is.

Wethouder Baldewsingh in actie

De markt wordt georganiseerd met medewerking van de gemeente Den Haag en diverse wijkorganisaties en zorgprofessionals. Rabin Baldewsingh, wethouder Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport, komt om 17.00 uur de sfeer proeven en beweegt gezellig mee in het kader van de campagne ‘Heel Den Haag Sport’. De toegang is gratis. Buurtsportcoach Jay van Veelen laat graag zien wat er allemaal te doen is binnen Laak. Hij weet precies welke betaalbare sport- en beweegactiviteiten er in de wijk plaatsvinden.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.