Gratis basketballessen in Laakkwartier

Gratis basketballessen in Laakkwartier voor volwassen

Bewegen is goed voor de gezondheid. Wie actief is en blijft, voelt zich lekkerder in zijn vel zitten en werkt op een goede manier aan zijn of haar gezondheid. Met die reden organiseert Buurtsportcoach Laakkwartier, Jay van Veelen, in samenwerking met studenten van de sportopleidingen van De Haagse Hogeschool, vanaf donderdag 9 februari gratis basketbaltrainingen voor wijkbewoners (volwassenen).

Bewegen, ontmoeten en ervaring opdoen 

De basketbaltrainingen vinden vanaf 9 februari elke donderdag om 18.00 uur plaats op het basketbalveld bij Buurthuis van de Toekomst HVV Laakkwartier, aan de Jan van Beersstraat 69 in Den Haag. Studenten van de opleidingen Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO) en Sportmanagement (SPM) van De Haagse Hogeschool leren de deelnemers de fijne kneepjes van het basketbal. Voor de wijkbewoners is dit een leuke manier om in beweging te komen en elkaar te ontmoeten, de studenten kunnen op hun beurt zo meer ervaring opdoen in het lesgeven. Mensen die mee willen doen aan de basketbaltrainingen, kunnen zich aanmelden bij buurtsportcoach Jay van Veelen via jay@buurtsportcoachdenhaag.nl en via 06 - 55 42 10 30.

Over de Buurtsportcoach

De Buurtsportcoach is een initiatief van de gemeente Den Haag en wordt uitgevoerd met diverse organisaties en instanties in Laakkwartier, Moerwijk en Schilderwijk. De Buurtsportcoach is er voor de wijkbewoners. Hij weet precies welke betaalbare sport- en beweegactiviteiten er in de wijk plaatsvinden. Hij introduceert wijkbewoners met veel plezier bij een van de lessen. De buurtsportcoach geeft daarnaast tips en adviezen over gezond bewegen en komt, letterlijk samen met de wijkbewoners in beweging. De Buurtsportcoach Laakkwartier is in dienst bij gezondheid- en zorgorganisatie Florence.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.