Gratis proefles beweegcursus 60-plussers in Voorburg

Proefles beweegcursus voor 60-plussers in Voorburg

Florence en Sportief Plus beginnen op vrijdag 1 december ook in Voorburg met het beweegtraject ‘In Balans’. De beweeglessen zijn bedoeld voor 60-plussers. Door regelmatig te bewegen wordt de zelfstandigheid en vitaliteit vergroot en daarmee het risico op vallen verkleind. Het ‘In Balans’-traject vindt twaalf weken lang plaats in woonzorgcentrum De Mantel.

Gratis proefles op 1 december

Het ‘In Balans’-traject begint op vrijdag 1 december met een gratis kennismakingsbijeenkomst. 60-plussers die mee willen doen aan de proefles, kunnen om 14.00 uur aansluiten in de Maartenzaal in De Mantel aan de Klaverweide 54 in Voorburg. Tijdens de proefles kunnen de deelnemers bekijken of het totale beweegtraject iets voor hen is. Deelname aan het beweegtraject bedraagt 50 euro. Met een Ooievaarspas krijgt u 50 procent korting. Aanmelden kan bij Sportief Plus via a.vanalphen@sportiefplus.nl of via 015 - 241 11 55.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.