Grote belangstelling voor nieuwe woonzorglocatie Mariënpark

Grote belangstelling voor nieuwe woonzorglocatie Mariënpark

Florence maakte onlangs bekend dat de bouw van Mariënpark, een nieuwe woonzorglocatie, in Leidschendam gaat beginnen. Na de bekendmaking van dat nieuws is onmiddellijk gebleken dat er grote belangstelling is voor de nieuwe woonzorglocatie. Zoveel, dat Florence besloten heeft een belangstellingslijst op te stellen. Naar verwachting worden de bouwwerkzaamheden van het nieuwe Mariënpark in het vierde kwartaal 2018 afgerond.

Voldoen aan vraag met Mariënpark 

Dat Florence met de bouw van Mariënpark in Leidschendam aan een vraag voldoet, wordt duidelijk door het grote aantal telefoontjes dat bij de zorgorganisatie binnenkomt sinds de bekendmaking van de startwerkzaamheden van Mariënpark. Mensen willen weten of ze zich kunnen inschrijven voor een van de appartementen. Florence en het Zorgvastgoedfonds van Bouwinvest hebben echter pas op 26 juni officieel de handtekeningen gezet voor de start van de bouw. De realisatie van Mariënpark duurt nog zeker 1,5 jaar. Een plek reserveren gaat om die reden niet.

Aanmelden voor wachtlijst

Florence heeft wel besloten een wachtlijst op te stellen, zodat na de afronding van de bouwwerkzaamheden iedereen een eerlijke kans krijgt om in aanmerking te komen voor een plek in Mariënpark. Belangstellenden kunnen bellen met 070 - 41 31 000 of e-mailen naar info@florence.nl. U wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Let op! U komt alleen voor een zorgappartement in aanmerking als u een Zorg Zwaarte Pakket  5 of 7 heeft mét behandeling.

Huren in Mariënpark

Ben u geïnteresseerd in een van de 36 vrije sector huurappartementen van Mariënpark met de zorg van Florence dichtbij? Dan kunt u contact opnemen met Frisia Makelaars via 070 - 342 01 01. Neemt u ook een kijkje op de website www.hureninmarienpark.nl. Als u een appartement huurt, kunt u gebruikmaken van de faciliteiten en activiteiten die Mariënpark te bieden heeft. Eventuele zorg kan worden geleverd door Florence.

Over de nieuwe woonzorglocatie

De nieuwe locatie Mariënpark bestaat straks uit eengezinswoningen, koop- en huurappartementen in de vrije sector en 74 zorgappartementen. Daarnaast worden vanuit de locatie Mariënpark faciliteiten geboden zoals een dag- en ontmoetingscentrum, alarmering, allerlei vormen van thuiszorg waardoor er garant kan worden gestaan voor (gespecialiseerde) zorg dichtbij huis. De locatie gaat diverse mogelijkheden bieden voor mensen met een lichte tot zware zorgvraag. De nieuwe locatie krijgt daarnaast een wijkgerichte functie. Florence zet hier bewust op in, omdat mensen die langer zelfstandig thuis wonen, op die manier de gezelligheid en ondersteuning kunnen opzoeken. Het is de bedoeling dat Mariënpark de onderlinge ontmoeting tussen bewoner en wijkbewoner gaat stimuleren.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.