Happy Fit met Florence in Rijswijk

Happy Fit met Florence in Rijswijk

Fit en actief blijven, maakt sterk. Florence helpt daarom kinderen en hun ouders in Rijswijk met het programma Happy Fit 4-12 om gezond te blijven en in beweging te komen.

Gezonde leefstijl 

Happy Fit 4-12 is onderdeel van het gehele programma Happy Fit in Rijswijk. Happy Fit 4-12 richt zich op een gezonde leefstijl voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar en hun ouders in Rijswijk. Op verzoek van de gemeente Rijswijk heeft een aantal organisaties - GGD Haaglanden, Schoolformaat, Welzijn Rijswijk, Jeugdgezondheidszorg (JGZ), De Jutters, Sport en Evenementen Haaglanden (SEH) en Florence, het programma Happy Fit 4-12 samengesteld. Happy Fit 4-12 bestaat uit sport- en beweegactiviteiten, workshops over ‘gezonde voeding’ en ‘lekker in je vel zitten’ en een bezoek aan de supermarkt onder begeleiding van een diëtiste.

Happy Fit op scholen en in de wijk

Dit schooljaar worden er op drie scholen in Rijswijk Happy Fit-lessen en -workshops voor kinderen en ouders over ‘lekker in je vel zitten’ gegeven. Daarnaast zijn er Happy Fit-activiteiten in de wijk(centra) voor kinderen, ouders en wijkbewoners over voeding, bewegen en welbevinden.

Extra vakantie-activiteiten

In de vakanties organiseert Happy Fit 4-12 extra activiteiten om tijdens de vakantie lekker te bewegen en te ontspannen of om gezonde hapjes te maken en deze natuurlijk zelf op te eten.

Happy Fit-ambassadeurs

Happy Fit 4-12 heeft ambassadeurs die het bewegen en gezond eten promoten en ondersteuning bieden bij de activiteiten. Een ambassadeur geeft het gezonde voorbeeld en maakt organisaties, sportverenigingen en wijkbewoners bewust van het belang van een gezonde leefstijl voor kinderen. Kinderen zijn nog steeds welkom om ambassadeur te worden. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen via ellen.berenz@welzijn-rijswijk.nl of via 06 - 45 47 44 42.

Meer informatie

Meer weten over Happy Fit in Rijswijk? Op de Happy Fit Facebook-pagina vindt u meer informatie. U kunt ook contact opnemen met Marcella Deters, projectleider Happy Fit. Zij is bereikbaar via m.deters@sportiefbesteed.nl of via 06 - 42 64 28 48.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.