Hersentraining voor senioren en mantelzorgers

Hersentraining voor senioren en mantelzorgers

Woonzorgcentrum Jonker Frans en Moves4vitality bieden een hersentraining aan voor migranten ouderen en hun mantelzorgers in stadsdeel Segbroek. De training maakt deel uit van het project Khana aur Ghana om ouderen te ondersteunen langer thuis te blijven wonen. De cursussen helpen ouderen naar meer veerkracht en zelfredzaamheid. Het deelnemen aan activiteiten heeft een positief effect op de gezondheid en het welbevinden. Internationaal onderzoek wijst uit dat ouderen langer zelfredzaam blijven als ze lichaam en geest blijven trainen. De cursussen uit het project Khana aur Ghana zijn gericht op vitaliteit, creativiteit, beweeglijkheid, flexibiliteit, plezier, ontspanning en energie.

Zes lessen

De hersentraining bestaat uit zes lessen en start op dinsdag 26 september. De docent is beweegwetenschapper mevrouw Kerszenbladt. De cursus vindt plaats bij Eekta Bhavan, Boylestraat 20 in Den Haag. De kosten bedragen een euro per les, die per cursus vooraf betaald dient te worden. Per activiteit kunnen maximaal 25 deelnemers inschrijven.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de cursussen van het project Khana aur Ghana op www.moves4vitality.nl. U kunt ook een e-mail sturen naar milly.abdoelhak@florence.nl of bellen naar 06- 19 56 13 46.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.