'Hiphop grannies' winnen Vitaliteitsaward

Hiphop Grannies winnen stadsaward Vitaliteit Den Haag

Onze zogeheten 'hiphop grannies' van de Florence Hiphop Studio hebben de Vitaliteitsaward van de Gemeente Den Haag gewonnen. De prijs is tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag ontvangst genomen door Robin Hazebroek van Sportief Plan, de organisatie die de lessen aan de deelnemers van de Florence Hiphop Studio geeft.  

Moderne en vernieuwende beweegactiviteit

In totaal waren er 96 initiatieven en ideeën aangemeld die streden om een Vitaliteitsaward. Er werden acht stadsdeelawards uitgereikt. Een daarvan werd gewonnen door de Florence Hiphop Studio. De jury omschreef de 'hiphop grannies' als: 'Hip Hop+, een moderne en vernieuwende beweegactiviteit, gericht op valpreventie en langer zelfstandig en vitaal blijven.' Met de Vitaliteitsawards wil de gemeente praktische en creatieve oplossingen uit de stad ophalen om samen met bewoners Den Haag nóg seniorvriendelijker te maken.

Senioren in beweging

Met de Florence Hiphop Studio willen Florence en Sportief Plan ouderen aan het bewegen krijgen. Bewegen is goed voor de gezondheid en houdt mensen lichamelijk en geestelijk vitaal. Tegelijkertijd laten de dansworkshops ook zien dat oudere mensen nog heel veel kunnen. Onder de naam Florence Actief biedt Florence een groot aantal activiteiten voor actieve 60-plussers aan.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.