Informatiebijeenkomsten project Levensboek

Informatiebijeenkomsten project Levensboek

Florence en de stichting Haagse Levensboeken zijn in Haagse Hout begonnen met het project Levensboek. Oudere wijkbewoners krijgen hiermee de kans hun levensverhaal op papier te laten zetten door vrijwillige schrijvers. Voor geïnteresseerden worden informatie- bijeenkomsten gehouden, op 16 en 28 juni.

Terugkijken op het leven

Met het project ‘Levensboek’ willen Florence thuis in Haagse Hout en de stichting Haagse Levensboeken mensen de kans geven terug te kijken op de belangrijke gebeurtenissen in hun leven. Voor veel ouderen is het maken van een levensboek een unieke manier om herinneren op te halen of te verwerken. In het levensboek worden herinneringen uit diverse levensfasen opgeschreven. Daarmee ontstaat een bijzonder boekwerk waarin de oudere, maar ook diens familieleden, alles terug kunnen lezen. Het schrijven een levensboek wordt gedaan door een vrijwilliger, die hiervoor speciaal wordt getraind.

 

Informatiebijeenkomsten Levensboeken

Tijdens de informatiebijeenkomsten vertellen Florence en stichting Haagse Levensboeken meer over hoe een levensboek tot stand komt. Mensen die interesse hebben om hun levensverhaal te vertellen, of om juist iemands levensverhaal op te schrijven, zijn meer dan welkom. Wij vertellen u graag meer en wellicht besluit u daarna om mee te doen aan dit bijzondere project. De informatiebijeenkomsten vinden plaats op donderdag 16 juni van 14.00 tot 15.00 uur in woonzorgcentrum Oostduin aan de Goetlijfstraat 5 en op dinsdag 28 juni van 14.00 tot 15.00 in ontmoetingscentrum Het Schakelpunt aan de Burgemeester Patijnlaan 1900.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.