Judoka Linda Hagendoorn zet 55-plussers letterlijk in beweging

Judoka Linda Hagendoorn zet 55-plussers letterlijk in beweging

Bewegen is belangrijk, want bewegen houdt gezond en maakt soepeler en fitter. Met die reden organiseren Florence en de Judo Bond Nederland vanaf dinsdag 12 september de cursus ‘Bewegingsvrijheid’. De cursus is bedoeld voor bewoners van Wijndaelercentrum. Ook wijkbewoners van 55 jaar en ouder kunnen meedoen. De cursus wordt gegeven door judoka Linda Hagendoorn.

Meer bewegingsvrijheid en souplesse 

In een cursus van zes weken krijgen de deelnemers dankzij de oefeningen meer bewegingsvrijheid en meer souplesse. De trainingen gaan in op balans, mobiliteitsoefeningen, zijwaarts vallen, voorwaarts rollen, voorwaarts vallen, achterwaarts vallen en opstaan. Door deze technieken kunnen mensen adequaat reageren mochten ze vallen. De cursus wordt gegeven door judoka Linda Hagendoorn en dat betekent dat de deelnemers zich onder professionele begeleiding lekker in het zweet kunnen gaan werken. Deelname aan de cursus is gratis.

Aanmelden

De cursus ‘Bewegingsvrijheid’ vindt zes weken lang elke dinsdagmiddag plaats van 13.45 tot 14.45 uur in woonzorgcentrum Wijndaelercentrum aan de Catharina van Rennesstraat 8 in Den Haag. De eerste cursusdag is op dinsdag 12 september. Voor meer informatie en aanmelden, kunt u contact opnemen met Cisca Koernap, coördinator vrijwilligers, projecten en evenementen, via 06 - 39 85 04 90 of via cisca.koernap@florence.nl.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.