Kerstmarkt bij kersvers ‘Buurthuis van de toekomst‘ CoornhertCentrum

Kerstmarkt bij kersvers ‘Buurthuis van de toekomst‘ CoornhertCentrum

Florence houdt donderdag 14 december ook een gezellige kerstmarkt in CoornhertCentrum. En dat gebeurt op een bijzondere dag, want CoornhertCentrum wordt dan officieel uitgeroepen tot ‘Buurthuis van de Toekomst’. Iedereen is welkom om gezellig langs te komen en te genieten van de vele kraampjes en gezellige muziek.

Donderdag 14 december van 10.00 tot 16.00 uur 

De kerstmarkt vindt donderdag 14 december plaats van 10.00 tot 16.00 uur aan het Erasmusplein 87 in Den Haag. Hier is CoornhertCentrum van Florence gevestigd. Onze bewoners kijken al uit naar de kerstmarkt, maar ook zeker naar het bezoek van de bewoners uit de buurt. Het is altijd leuk als er mensen het woonzorgcentrum komen bezoeken. En bovendien komt op 14 december ook nog eens een wethouder langs.

Buurthuis van de Toekomst

Op de kerstmarkt staat namelijk om 11.00 uur iets bijzonders te gebeuren. Wethouder Karsten Klein (Stedelijke Economie, Zorg en Havens) komt langs om bij CoornhertCentrum een bijzonder bordje op te hangen: ‘Buurthuis van de Toekomst’. Deze titel geeft aan dat CoornhertCentrum een belangrijk sociaal middelpunt van de wijk is. In het Buurthuis van de Toekomst werken sportclubs, scholen, culturele instellingen en andere organisaties in de wijk met elkaar samen. Op die manier worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals de kerstmarkt.

Van alles te beleven

Op de kerstmarkt is donderdag 14 december van alles te beleven. Zo zijn er diverse kramen waarin leuke artikelen worden verkocht, als gehaakte knuffels, plantjes, kerstspullen, kerstkaarten, honing en Italiaanse producten. Verder is er een loterij, een rommelmarkt en loopt de Kerstman rond. Natuurlijk is een kerstmarkt geen kerstmarkt zonder lekkernijen. Er kan dan ook volop worden genoten van onder meer oliebollen, (vegetarische) erwtensoep, broodjes knakworst, glühwein en koffie en thee. Van de opbrengst van de verkoop organiseert CoornhertCentrum in het nieuwe jaar weer mooie nieuwe activiteiten voor de bewoners en wijkbewoners.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.