Lekker luxe en gezellig brunchen op zondag in Adegeest

Lekker luxe en gezellig brunchen op zondag in Adegeest

Het wijkrestaurant Adegeest, in het woonzorgcentrum van Florence aan de Bachlaan 21 in Voorschoten, houdt zondag 30 april een gezellige én lekkere zondagsbrunch. Bewoners en wijkbewoners kunnen genieten van een smakelijk buffet en natuurlijk anderen ontmoeten. Florence ziet u graag verschijnen.

Uitgebreid buffet 

De zondagsbrunch vindt 30 april vanaf 12.00 uur plaats. Het brunchbuffet bestaat uit diverse soorten broodjes, kazen, vleeswaren, zoet beleg, koffie, thee en jus d’orange. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende salades en yoghurt. De warme hapjes bestaan uit mini-kaasbroodjes, mini-saucijzenbroodjes, tuinkruidenbouillon en ei met spek. De brunch wordt afgesloten met overheerlijke slagroomsoesjes.

Reserveren en kosten

De Adegeest zondagsbrunch kost € 14,25 per persoon. Er is een beperkt aantal plaatsen. Wilt u zeker zijn van een plekje? U kunt reserveren door te bellen naar 070 – 754 42 16 of door langs te komen bij het gastvrijheidspunt van Adegeest aan de Bachlaan 21 in Voorschoten.

Meer over het wijkrestaurant

Als u zondag niet kunt komt brunchen, dan bent u altijd op een andere dag van harte welkom. In het wijkrestaurant van Voorschoten kan dagelijks worden genoten van koffie of thee met gebak, een voedzame en gezonde lunch en in de avonduren van een betaalbaar dagmenu of menu à la carte. Regelmatig vinden er thema-avonden plaats, één keer per maand is er een Aanschuifdiner en in de weekenden is er een extra luxe menu à la carte.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.