Lenteprijs voor 'Muziek maken jong & oud'

Lenteprijs voor project 'Muziek maken jong & oud'

Florence heeft gisteren in het Nutshuis in Den Haag bij de uitreiking van de Lenteprijs een ‘lammetje’ gewonnen ter waarde van 1.500 euro. De prijs van het Fonds 1818 en de AD Haagsche Courant werd gewonnen voor het ingediende project 'Muziek maken jong & oud'.

Muziek maken met elkaar

Woonzorgcentrum Duinhage gaat samen met leerlingen van het Hofstad Lyceum en basisschool Kijkduin Bohemen en buurtbewoners muziek maken. Duinhage schaft hiervoor een piano aan die binnen het woonzorgcentrum komt te staan. Dat gaat gegarandeerd een hoop muzikale gezelligheid opbrengen. 'Jong en oud samenbrengen met muziek vinden wij een uitstekend idee', aldus de jury van de Lenteprijs.

Over de Lenteprijs

De Lenteprijs is een jaarlijkse prijs van Fonds 1818 en AD Haagsche Courant. Er worden zogenoemde ‘Lammetjes’ uitgereikt aan organisaties die projecten hebben voor slimme toekomstplannen. De projectontwikkelaars kunnen 500, 1.000, 1.500, 2.000 of 2.500 euro winnen om hun toekomstgerichte voorstellen te realiseren of naar een hoger plan te tillen. Dit jaar zijn er 82 voorstellen ingediend.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.