Mantelzorgcafé in Voorburg: Mindful 2017 in

Mantelzorgcafé in Voorburg: Mindful 2017 in

Het mantelzorgcafé Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers (MOM) in Voorburg staat donderdag 26 januari in het teken van het thema ‘mindful 2017 in’.

Leren beter relativeren 

Het zorgen voor een ander kan stress en spanning met zich meebrengen. De methode mindfulness brengt u door oefeningen op eenvoudige manier steeds naar het ‘nu’. Mindfulness maakt dat u zich rustiger voelt en dat u beter kunt relativeren. Kortom, u zult zich er beter door voelen. Tijdens het Mantelzorgcafé gaat u oefenen met mindfulness onder begeleiding van docente Suzanne de Lange.

Locatie en tijd

Het Mantelzorgcafé wordt gehouden in de Bibliotheek aan de Vliet aan de Koningin Julianalaan 257 in Voorburg. De bijeenkomst begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Over Mantelzorgcafé MOM

Het Mantelzorgcafé MOM is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). Doel van de oprichting is het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg. Dus zorgt u voor een naaste? Kom dan langs voor een drankje, praktische informatie en steun. We zien uit naar uw komst.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.