Mantelzorgcafé MOM over in balans blijven

Mantelzorgcafé MOM over in balans blijven

Het Mantelzorgcafé MOM (Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers) in bibliotheek Aan de Vliet aan de Koningin Julianalaan 257 in Voorburg staat donderdag 24 november in het teken van het thema 'Mantelzorger in balans'.

Ervaringen uitwisselen

Het Mantelzorgcafé is bedoeld voor mensen die mantelzorg verlenen en graag andere mantelzorgers willen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en informatie te delen. Het Mantelzorgcafé begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis.

Over Mantelzorgcafé MOM

Het Mantelzorgcafé MOM is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). Reden van de oprichting is het groot aantal mantelzorgers dat ondersteuning kan gebruiken. Het eerstvolgende Mantelzorgcafé staat gepland op 26 januari en gaat over 'Mindfull 2017 in'.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.