Mantelzorgcafé op 18 mei: hoe combineert u mantelzorg met werk?

Mantelzorgcafé op 18 mei: hoe combineert u mantelzorg met werk?

Het Mantelzorgcafé MOM (Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers) in bibliotheek Aan de Vliet aan de Koningin Julianalaan 257 in Voorburg staat donderdag 18 mei in het teken van het thema ‘Hoe combineert u mantelzorg met werk?’

Gastsprekers Mantelzorgcafé

De combinatie van werk en zorg is voor veel mensen lastig, bijvoorbeeld omdat zorgtaken en werktijden elkaar overlappen. En omdat het veel energie kost. Tijdens het mantelzorgcafé op 18 mei vertelt een werkende mantelzorger over haar ervaringen en aanpak. Ook komt er een deskundige van Per Saldo vertellen over de mogelijkheden van een Persoonsgebonden Budget (PGB) en de verschillen met Zorg in Natura.

Ervaringen uitwisselen

Het Mantelzorgcafé is bedoeld voor mensen die mantelzorg verlenen en graag andere mantelzorgers willen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en informatie te delen. Het Mantelzorgcafé begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis.

Over Mantelzorgcafé MOM

Het Mantelzorgcafé MOM is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). Reden van de oprichting is het groot aantal mantelzorgers dat ondersteuning kan gebruiken.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.