Mantelzorgcafé Voorburg: piekervrij de zomer in

Mantelzorgcafé Voorburg: piekervrij de zomer in

Het mantelzorgcafé Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers (MOM) in Voorburg staat donderdag 22 juni in het teken van het thema ‘Piekervrij de zomer in'. 

Hulp bij stoppen met piekeren 

Veel mantelzorgers piekeren wel eens over de toekomst of hebben het gevoel er alleen voor te staan. Op 22 juni komt iemand van de Piekerpoli een toelichting geven op hun werkwijze om mensen te helpen met stoppen met piekeren. De Piekerpoli is er voor iedereen die, in welke mate dan ook, wel eens last heeft van piekeren. Alle aanwezigen krijgen tips en het boekje 'Nooit meer piekeren' uitgereikt.

Broodjes en soep

Met het mantelzorgcafé op 22 juni wordt het eerste seizoen afgesloten. Om dit extra feestelijk te doen worden mantelzorgers uitgenodigd om voorafgaand aan de bijeenkomst te genieten van broodjes en soep. De maaltijd begint om 18.00 uur. De voorlichting van de Piekerpoli sluit hierop aan en vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in de Bibliotheek aan de Vliet aan de Koningin Julianalaan 257 in Voorburg. Voor deze bijeenkomst is plek voor vijftig mensen. Zodoende is aanmelden van tevoren noodzakelijk. Dat kan via

mantelzorgondersteuning@woej.nl of via 070 - 386 31 13. 

Over Mantelzorgcafé MOM

Het Mantelzorgcafé MOM is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). Doel van de oprichting is het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg. Dus zorgt u voor een naaste? Kom dan langs voor een drankje, praktische informatie en steun. We zien uit naar uw komst.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.