Nieuw: de Hofpas

Nieuw: de Hofpas | Florence en De Volharding

Florence en De Volharding hebben onlangs, in samenwerking met een groot aantal lokale ondernemers, de zogeheten Hofpas gelanceerd. De Hofpas geeft mensen voordeel en korting bij lokale ondernemers. Zo krijgen pashouders korting bij diverse winkels en kunnen ze goedkoper uiteten.

Reden ontstaan de Hofpas

Voorheen waren de lokale voordelen opgenomen in de FlorencePas. Die heeft echter sinds 1 januari dit jaar een andere invulling gekregen: onze FlorencePas richt zich specifiek op services en diensten die mensen ondersteunen bij het zelfstandig wonen. Dat is belangrijk, want steeds meer mensen blijven langer zelfstandig thuis wonen en Florence maakt het hen graag makkelijker en comfortabeler. Omdat Florence weet dat veel mensen juist ook de lokale aanbiedingen waardeerden, is er een samenwerking aangegaan met De Volharding om een kortingspas te kunnen ontwikkelen die aan deze vraag voldoet. Florence en De Volharding zijn met de Hofpas samen in staat om scherpe aanbiedingen te realiseren bij ondernemers in de buurt.

Meer informatie

De Hofpas is gratis en kan worden aangevraagd via www.dehofpas.nl. Op deze website staat het volledige overzicht van de deelnemende ondernemers.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.