Nieuw: Ouderengym in Leidschendam-Voorburg

Nieuw: Ouderengym in Leidschendam-Voorburg

Bewegen is goed voor de gezondheid. Het draagt ook bij aan een betere balans en stabiliteit. Voor Wijkvereniging Essesteijn, Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg en Florence reden een nieuwe activiteit te organiseren: Ouderengym.

Wekelijkse bewegen in Leidschendam-Voorburg 

Woont u in Leidschendam-Voorburg, bent u 60 jaar en ouder en wilt u graag meer bewegen? U kunt vanaf vrijdagmiddag 24 februari wekelijks meedoen aan Ouderengym. U gaat samen met de andere deelnemers lekker bewegen en verschillende sport- en speloefeningen doen. Naast het sportief bezig zijn, staat natuurlijk vooral ook gezelligheid centraal.

Waar en wanneer?

De Ouderengym wordt elke vrijdagmiddag gehouden van 13.30 tot 14.15 uur in de Archimedes-zaal van Wijkvereniging Essesteijn aan de Elzendreef 10 in Voorburg. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Voor vragen kunt u contact opnemen met Joyce van der Sloot van Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg via joyce.vandersloot@senw-lv.nl en via 06 - 34 88 00 26.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.