Nieuw seizoen Mantelzorgcafé in Voorburg begint 28 september

Opening seizoen Mantelzorgcafé Voorburg

Het nieuwe seizoen van het Mantelzorgcafé MOM (Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers) in Voorburg begint weer op donderdag 28 september. Het thema van de eerste bijeenkomst is ‘Na de zomer in gesprek met’.

Panel beantwoordt vragen

Een aantal deskundigen van verschillende disciplines vormt donderdag 28 september een panel. Hieraan kunnen mantelzorgers al hun vragen stellen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Inloop: vanaf 19.00 uur. Locatie: Bibliotheek aan de Vliet aan de Koningin Julianalaan 257 in Voorburg.

Ervaringen uitwisselen

Het Mantelzorgcafé is bedoeld voor mensen die mantelzorg verlenen en graag andere mantelzorgers willen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en informatie te delen. Het Mantelzorgcafé is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). zorgt u voor een naaste? Komt u dan langs voor een drankje, praktische informatie en steun. We zien uit naar uw komst!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

  • Lizanne Langelaan (Florence): 06 – 55 42 10 35.
  • Judith Oskamp (WZH): 070 – 756 23 00
  • Wilma Brasem (Woej): 06 – 23 89 09 94

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.