NLdoet in Escamp: Blijdorp, bloemstukjes en high tea

NLdoet in Escamp: Blijdorp, bloemstukjes en high tea

De bewoners van expertisecentrum Gulden Huis in Den Haag en woonzorgcentrum CoornhertCentrum gaan tijdens NLdoet een dagje naar Blijdorp en er is een high tea en bloemenworkshop.

 

NLdoet in Gulden Huis

Alle deelnemers aan het dagje Blijdorp in Rotterdam wonen permanent in verpleeghuis Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. Het is voor hen, door lichamelijke beperkingen en geheugenproblematiek, niet makkelijk om er een dagje op uit te gaan. Zeker niet in een groep, omdat er een-op-een-begeleiding nodig is. NLdoet biedt de mogelijkheid om dit voor een keer wel voor elkaar te krijgen. Voor de vrijwilligersklus in Gulden Huis hebben zich al voldoende vrijwilligers aangemeld om er echt een succes van te maken. Het bezoek aan Blijdorp vindt plaats op zaterdag 11 maart. In de ochtend worden de bewoners opgehaald en naar de bus begeleid. Daarna begint de reis naar Rotterdam, waar ze samen met medewerkers en vrijwilligers van Florence een dag kunnen gaan genieten.

NLdoet in CoornhertCentrum

In CoornhertCentrum aan het Erasmusplein 87 in Den Haag worden op zaterdag 11 maart tussen 10.00 en 16.00 uur voor onze bewoners een high tea en een bloemenworkshop georganiseerd. CoornhertCentrum wil tijdens NLdoet de bloemetjes buiten zetten, letterlijk en figuurlijk. In de ochtend worden met voorjaarsbloemen bloemstukjes gemaakt. In de middag is er een high tea in het restaurant. Voor deze activiteiten zijn veel extra vrijwilligershanden nodig. Voor wie graag wil bijdragen aan de leuke dag voor onze bewoners: aanmelden kan nog bij vrijwilligerscoördinator Corine Looij via corine.looij@florence.nl of via 06 - 39 85 09 55.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.