NLdoet in Residence Haganum: wandeling met museumbezoek

NLdoet in Residence Haganum

Onze bewoners van woonzorglocatie Residence Haganum zitten al klaar voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Florence heeft namelijk een leuke vrijwilligersactie bedacht waar onze bewoners echt iets aan hebben: een wandeling met museumbezoek.

Naar het Haags Gemeentemuseum

Voor de bewoners van Residence Haganum aan de Tasmanstraat 188-1 in Den Haag is het niet altijd makkelijk om gezellig een dagje uit te gaan. Ze hebben daar ondersteuning bij nodig. Met die reden pakt Florence NLdoet met beide handen aan om hen een gezellige, ontspannen en onvergetelijke middag te bezorgen. Op vrijdag 10 maart gaan vrijwilligers tussen 13.30 en 17.30 uur een mooie wandeling met onze bewoners maken. En om het extra leuk te maken, wordt die wandeling gecombineerd met een bezoek aan het nabijgelegen Haags Gemeentemuseum. Er is nog ruimte voor een extra vrijwilliger die het leuk vindt om met onze bewoners op pad te gaan. Interesse? Aanmelden kan bij vrijwilligerscoördinator Ariana Eland via ariana.eland@florence.nl of via 070 - 318 49 00.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.