NLdoet in Rijswijk: rollators poetsen en tuin opknappen

NLdoet in Rijswijk: rollators poetsen en tuin opknappen

Onze bewoners van woonzorgcentrum Steenvoorde en expertisecentrum Westhoff in Rijswijk zitten al klaar voor NLdoet.

 

NLdoet in Steenvoorde

In woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 wordt zaterdag 11 maart van 10.00 tot 15.00 uur een rollatorwasstraat geopend. Hier kunnen de bewoners hun rollator laten schoonmaken, iets wat voor henzelf niet zo heel makkelijk is te doen is. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers en gezellige muziek worden de rollators ook meteen gelabeld, zodat iedereen weer op eenvoudige wijze zijn of haar rollator kan terugvinden. Vrijwilligers die tijdens NLdoet willen meehelpen, kunnen zich aanmelden bij activiteitenbegeleidster Manon Nieuwbuurt. Zij is bereikbaar via manon.nieuwbuurt@florence.nl en via 06 – 53 63 34 21.

NLdoet in Westhoff

Bij expertisecentrum Westhoff aan het Julialaantje 38 in Rijswijk staat op zaterdag 11 maart tussen 10.00 en 15.00 uur ook een mooie vrijwilligersactie gepland. Het is de bedoeling om met elkaar de besloten tuin voor onze oudere bewoners met dementie aantrekkelijker en gezelliger te maken. Het is nodig om het tuinmeubilair op te knappen (schuren, schilderen), maar ook om het terras schoon te maken en gezelligheid te creëren met plantjes, kussentjes en accessoires. De bewoners kunnen daarna zelfstandig, of onder begeleiding, vertoeven in een aantrekkelijke, gezellige tuin. Dat heeft niet alleen een sociale functie, maar geeft ook een gevoel van huiselijkheid en vrijheid. Aanmelden voor deze klus kan via vrijwilligerscoördinator Esther Mols via esther.mols@florence.nl of via 070 – 754 24 44. Florence zorgt voor de lunch.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.