NLdoet in Voorburg: proeverij van wereldklasse

NLdoet in Voorburg: proeverij van wereldklasse

Onze bewoners van woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg zijn veelal minder mobiel om naar een restaurant te gaan. Florence grijpt met die reden NLdoet met beide handen aan om een proeverij van wereldklasse te organiseren op vrijdag 10 maart. Vrijwilligers zijn die dag meer dan welkom. Wellicht ook voor nog andere leuke klussen.

 

NLdoet in De Mantel

Lekker eten in een restaurant en nieuwe, moderne gerechten proberen. Dat is er niet voor iedereen van ons woonzorgcentrum De Mantel aan de Klaverweide 54 in Voorburg bij. Vaak houdt een mobiele beperking oudere mensen tegen om uit eten te gaan. Voor Florence reden het restaurant daarom een keer naar het woonzorgcentrum toe te brengen. Dit gebeurt tijdens NLdoet. Samen met vrijwilligers gaan we op vrijdag 10 maart onze bewoners van 11.00 tot 16.00 uur een proeverij van wereldklasse aanbieden.

Nieuwe gerechten en hapjes met herinneringen

Om de proeverij te kunnen realiseren wordt er gezocht naar vrijwilligers die het leuk vinden om te kokkerellen. Weliswaar in een beperkte keuken, maar daarin zit natuurlijk ook de uitdaging. Houd jij van koken? Weet jij leuke moderne hapjes en drankjes te realiseren? Ontferm jij je met alle liefde over de traditionele bowl, waar onze bewoners gek op zijn? Dan hopen we op jouw komst. We willen heel graag een feestelijke proeverij aanbieden met een diversiteit aan hapjes en drankjes die voor onze bewoners nieuw zijn én ook herinneringen oproepen. Petra van der Stap, coördinator vrijwilligerswerk, biedt graag meer informatie via petra.van.der.stap@florence.nl  of 06 – 39 85 08 71. Heb je geen kokshanden, maar wel groene handen? Onze tuin kan ook best een opknapbeurt gebruiken.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.