NLdoet in Wassenaar: gezellig luxe ontbijtbuffet

NLdoet in Wassenaar: gezellig luxe ontbijtbuffet

Onze bewoners van verpleeghuis Duinstede in Wassenaar zitten er al klaar voor: NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Florence heeft namelijk een leuke vrijwilligersactie bedacht waar ze echt iets aan hebben: ze krijgen een luxe ontbijtbuffet aangeboden.

Genieten van ontbijt en van de vrijwilligers

Voor de klus in het kader van NLdoet hebben zich inmiddels al voldoende vrijwilligers aangemeld. De bewoners van verpleeghuis Duinstede aan de Deijlerweg 208 in Wassenaar krijgen het luxe ontbijtbuffet op vrijdag 10 maart tussen 9.30 en 11.30 uur aangeboden. In restaurant De Duinpan van Duinstede kunnen ze zelf kiezen wat ze willen eten: lekkere croissantjes, krentenbollen, boterhammen met jam en kaas, melk, jus d’orange, koffie, thee… het aanbod wordt enorm. De bewoners zullen niet alleen van dit lekkere ontbijt genieten, maar ook van de aanwezigheid van de vrijwilligers.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.