Oplichter geeft zich uit voor thuiszorgmedewerker

Oplichter geeft zich uit voor thuiszorgmedewerker

Florence waarschuwt dat er oplichters aan het werk zijn die zich uitgeven voor medewerkers van de thuiszorg. Florence is van deze praktijk op de hoogte gebracht door een cliënt uit Rijswijk. Op 1 maart stonden er twee vrouwen voor zijn deur die zich voordeden als medewerkers van de thuiszorg. Toen de vrouwen vertrokken bleek de bankpas van de cliënt gestolen te zijn. De cliënt heeft aangifte gedaan bij de politie.

 

Deur niet openen voor onbekende medewerkers

Florence adviseert haar cliënten de deur niet open te doen voor medewerkers die zij niet kennen. Mocht er twijfel bestaan over de identiteit van de medewerker, dan mag er altijd gebeld worden naar het telefoonnummer van het Florence thuiszorgteam dat de zorg verleent.

Persoonlijk op de hoogte

De verzorgenden en verpleegkundigen van Florence brengen de cliënten persoonlijk op de hoogte van de oplichterspraktijken en de eventuele voorzorgsmaatregelen die zij kunnen treffen.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.