Opnieuw oliebollen- en appelflappenactie voor bewoners Westhoff

Opnieuw oliebollen- en appelflappenactie voor bewoners Westhoff

Medewerkers van expertisecentrum Westhoff in Rijswijk houden ook dit jaar weer samen met een aantal vrijwilligers een oliebollen- en appelflappenactie. Net als vorig jaar vindt de verkoop plaats op 30 en 31 december.

Resultaat van vorig jaar

Na de actie van vorig jaar is er van de opbrengst een groot aantal leuke dingen gedaan. Zo zijn de bewoners van Westhoff naar de maandelijkse markt in Rijswijk geweest, waar naast de gezellige sfeer ook van lekkere koffie werd genoten. Ook waren er dagjes uit naar de kinderboerderij en er werd een gezellige dag beleefd in het duingebied Meijendel. Na afloop werd er genoten van pannenkoeken. Voor de stoelen in de tuin van Westhoff zijn zachte kussens gekocht en om aan de conditie te blijven werken, zijn er onder meer zachte ballen en tennisrackets aangeschaft. Als klap op de vuurpijl konden de bewoners ook nog een dagje naar Blijdorp.

Doel van dit jaar

Het doel van dit jaar is hetzelfde als andere jaren: zoveel mogelijk bewoners gelukkig maken, het gehele jaar door. “Wij willen alle vaste bewoners van Westhoff de gelegenheid bieden om een aantal keer gezellig met een uitje mee te gaan en de dag van hun leven te beleven”, vertelt initiatiefneemster Daniëlle, doktersassistente in Westhoff.

Sponsoren

Daniëlle is ook nu weer samen met collega Herma, verzorgende in Westhoff, druk bezig sponsoren te vinden voor haar oliebollenactie. Die heeft ze al gevonden in Monuta, Boulangerie en patisserie Marakesh, Gamma Dekkershoek, Groenten- en Fruithandel van der Maas van de Haagsche Markt kraam 371-372, Slagerij Het Zuiderpark, Party Rental Company, Verscentrum Nederland, Primera Goeverneurlaan, Agaat weet Raad en Onderhoudsbedrijf Arjan Weijsenfeld. “Hoe meer sponsoren, hoe meer geld er van onze verkoop overblijft.”

Verkoopdagen en verkooptijden

De verkoop vindt plaats op vrijdag 30 december van 10.00 tot 15.00 uur en op zaterdag 31 december van 9.00 tot 12.00 uur. Locatie: expertisecentrum Westhoff aan het Julialaantje 38 in Rijswijk. Mensen die oliebollen willen bestellen, kunnen dat doen door voor 29 december het bestelformulier in te vullen en deze in te leveren (zie formulier voor meer informatie). Op de verkoopdagen spontaan langskomen, kan ook, maar de garantie dat er dan genoeg oliebollen zijn, kan helaas niet worden gegeven.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.