Oproep naar leuke projectideeën voor bewoners Adegeest en Duinstede

Oproep naar leuke projectideeën voor bewoners Adegeest en Duinstede

De medewerkers van Adegeest en Duinstede zijn 20 september opgeroepen door de Vrienden van huize Adegeest en Vrienden van Duinstede om een goed idee in te dienen waarmee  het leven van de bewoners in Adegeest in Voorschoten en Duinstede in Wassenaar meer glans geeft.

2.000 euro beschikbaar gesteld

De Stichtingen Vrienden van huize Adegeest en Vrienden van Duinstede willen namelijk ieder 2.000 euro ‘weggeven’ in de vorm van een leuke activiteit of faciliteit die het leven van de bewoners van Adegeest en Duinstede leuker en comfortabeler maakt. Denk aan een dagje uit, een Tovertafel of een schoonheidsbehandeling voor iedereen. Alle ingezonden ideeën worden door het bestuur van de Stichtingen Vrienden Van huize Adegeest en Vrienden van Duinstede beoordeeld. De drie beste aanvragen gaan door naar een stemronde.

Stemmen door medewerkers Adegeest en Duinstede

Tussen 6 en 20 oktober krijgen alle medewerkers van Adegeest en Duinstede de kans hun stem uit te brengen op een van de drie ideeën. Het project met de meeste stemmen, wordt uitgevoerd. Het geldbedrag dat voor de uitvoering nodig is, wordt binnen de locaties symbolisch overhandigd: op 24 oktober om 15.30 uur in Adegeest en op 26 oktober om 15.30 uur in Duinstede.

Samenwerking met Florence Wenst

Dit initiatief is tot stand gekomen via een samenwerking met Florence Wenst die de aangesloten vrienden van stichtingen adviseert en faciliteert op het gebied van fondsenwerving.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.