Première YOLO SHOW: kaarten zijn nu te koop!

Première YOLO SHOW:  kaarten zijn nu te koop!

De Florence Theater Werkplaats, waarmee in maart dit jaar begonnen is, leidt op 17 januari tot de première van de YOLO SHOW (You Only Live Once) in het Zuiderstrandtheater. De voorstelling begint om 19.30 uur.

Muzikale theatervoorstelling

De YOLO SHOW is een project van Stichting BedtimeStories en Florence om senioren in Den Haag cultureel te activeren. De show is een muzikale theatervoorstelling gemaakt door 60-plussers die ontstaat vanuit improvisaties. De deelnemers zijn de afgelopen maanden aan de slag gegaan vanuit hun eigen ervaringen en met al hun creatieve talenten. Zij deden dat onder leiding van regisseur en actrice Guusje Eijbers (bekend van onder andere A'dam & E.V.A en Medisch Centrum West) en van acteur, regisseur en docent Michiel Varga (bekend van onder meer Goede Tijden Slechte Tijden, De Parade en Komt een vrouw bij de dokter). Alle deelnemers geven uiteindelijk vorm aan een humoristische theatershow, waarin ook dansers, musici, en performers optreden.

Het verhaal

Een 60-plus-vriendengroep komt na de dood van hun vriend Corné bij elkaar bij de notaris. De vrienden kennen elkaar van de jaarlijkse bezigheden bij de paddentrek. De vrienden krijgen te horen dat hun vriend een erfenis voor hen heeft. Het is geen geldbedrag, maar het verzoek zijn levenswerk voort te zetten. Het doel van die voortzetting is dat hij zijn vrienden, net als zichzelf, een prachtige tijd gunt in de herfst van hun leven met veel levensvreugde. De erfenis is zijn Fata Morgana, een nachtclub in Den Haag, een bloeiend en winstgevend bedrijf. Corné heeft vanwege zijn hoge functie in het bedrijfsleven zijn levenswerk altijd geheim gehouden, omdat hij niet wilde dat zijn werkzaamheden eronder zouden lijden. Bij het horen van deze mededeling is de verwarring groot.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.