Residence Haganum zoekt vrijwilligers met allure

Residence Haganum zoekt vrijwilligers met allure

Residence Haganum van Florence Allure aan de Tasmanstraat 188-1 in Den Haag is op zoek naar vrijwilligers met allure. Dat wil zeggen naar mensen die zich wekelijks willen inzetten om met onze bewoners fijne momenten te beleven. Naast de zorg die onze bewoners ontvangen, is het voor hen heel belangrijk dat ze kunnen deelnemen aan activiteiten.

Vrijwilligers wandelclub

Met die reden zoekt Residence Haganum naar meerdere vrijwilligers. Zo zijn onder meer wandelvrijwilligers meer dan welkom. Mensen die graag in beweging zijn en op dinsdagmiddag twee uurtjes de tijd hebben om met een van onze bewoners op pad te zijn, moeten zich zeker melden. Onze bewoners vinden het namelijk heerlijk om naar buiten te gaan en een stukje te wandelen. Residence Haganum heeft op dinsdagmiddag speciaal een wandelclub in het leven geroepen. Vrijwilligers begeleiden de bewoners bij het lopen of duwen de rolstoel.

Vrijwilligers beautymiddag

Daarnaast is Residence Haganum ook op zoek naar vrijwilligers voor de wekelijkse beautymiddag. Elke woensdagmiddag kunnen onze bewoners hun nagels laten verzorgen en eventueel een gezichtsmasker of handmassage krijgen. Ook voor deze activiteit zijn vrijwilligers nodig die ongeveer twee uur de tijd hebben en het leuk vinden om mensen in de watten te leggen. Onze bewoners genieten intens van deze beautymiddagen.

Keurmerk Goed Geregeld

Mensen die interesse hebben in dit of ander vrijwilligerswerk bij Residence Haganum, kunnen contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Ariana Eland via ariana.eland@florence.nl of via 070 - 318 49 00. Florence beschikt over de kwaliteitsonderscheiding ‘Goed Geregeld’. Dit landelijke keurmerk van de vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) wordt toegekend aan organisaties die het vrijwilligerswerk succesvol en aantrekkelijk organiseren. Vrijwilligers ontvangen naast de glimlach van onze cliënten, ook een sfeervolle werkomgeving, een kerstpakket, een nieuwsblad en eventuele vergoeding van de reiskosten. Er is een wederzijdse proefperiode met goede begeleiding.

Over Residence Haganum

Residence Haganum is gevestigd in het Zeeheldenkwartier. Mensen kunnen hier tijdelijk in het Zorghotel logeren of vaste bewoner worden van een van de luxe woonzorgstudio’s. Residence Haganum heeft ook een besloten afdeling voor psychogeriatrische zorg (PG).

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.