Rondreizend Miniatuurmuseum strijkt neer in Mariahoeve

Rondreizend Miniatuurmuseum | expertisecentrum Mariahoeve

Expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan 115 in Den Haag krijgt vanaf 27 januari een bijzonder gast: op die dag strijkt het Reizende Miniatuurmuseum van stichting Art and Jazz neer. In het museum zijn kleine werken van zeventig kunstenaars te zien. Het museum wordt 27 januari geopend door Joris Wijsmuller, wethouder van Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid en Cultuur.

Kunst naar mensen toe brengen

Het reizende miniatuurmuseum van Art and Jazz, een stichting voor en door beeldend kunstenaars en jazzmuzikanten, blijft tot 28 april in Mariahoeve. Met het museum wil Art and Jazz kunst naar mensen brengen die zelf (tijdelijk) niet zo makkelijk naar het museum kunnen. De keuze om in expertisecentrum van Mariahoeve van Florence de tournee te beginnen, is dan ook een logische. De bewoners zullen er volop van gaan genieten.

Dagelijks te bezoeken

Het Reizende Miniatuurmuseum is te bezoeken in grand café De Roos in expertisecentrum Mariahoeve. Het museum is dagelijks te bezoeken van 9.00 tot 17.00 uur.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.