Samenwerking maakt cliëntenvervoer naar Dagcentrum Mariahoeve Florence mogelijk

Samenwerking cliëntenvervoer

De Volharding en Florence zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan om vervoer te regelen voor de cliënten van het Dagcentrum van Florence in expertisecentrum Mariahoeve.

Ophalen en thuisbrengen

Een groep vrijwilligers van De Volharding gaat samen met medewerkers en vrijwilligers van Florence regelen dat de cliënten voortaan in de ochtend thuis worden opgehaald en in de middag weer veilig worden thuisgebracht. Een aantal vrijwilligers ondersteunt ook de activiteiten in het Dagcentrum.

Samenwerkingsovereenkomst getekend

De voorzitter van de coöperatie De Volharding, de heer Martini, en Ben van Gent van de Raad van Bestuur van Florence, ondertekenden gisteren officieel een samenwerkingsovereenkomst. De samenwerking is een reactie op het landelijke overheidsbeleid waarmee de reiskostenvergoeding voor cliënten met een indicatie dagbesteding is verminderd. Ook is er geen voorziening vanuit de gemeentelijke Wet op maatschappelijke ondersteuning. Door de hoge eigen bijdrage blijkt het voor veel cliënten niet meer mogelijk om gebruik te maken van de noodzakelijke dagbesteding.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.