Speciaal evenement voor ouderen: Dag van de Zandmotor

Speciaal evenement voor ouderen: Dag van de Zandmotor

Het Zuid-Hollands Landschap organiseert in samenwerking met zorgorganisaties Florence en REAKT speciaal voor ouderen de Dag van de Zandmotor. Het evenement vindt plaats op maandag 12 september van 10.00 tot 13.30 uur. Ouderen (65+) kunnen op deze dag samen met familie of vrienden naar het strand en genieten van de bijzondere natuurgebieden in de buurt. Lekker even uitwaaien, pootjebaden en genieten van activiteiten. Ook voor wie minder goed ter been is.

Divers programma Dag van de Zandmotor

Het programma bestaat uit een huifkartocht over het strand richting de Zandmotor voor de kust van Ter Heijde en Kijkduin. De tocht begint bij Strandpaviljoen Lodge 25 aan de Rechtestraat 25 in Hoek van Holland en voert langs de natuurgebieden Van Dixhoorndriehoek en Vinetaduin in Hoek van Holland en Staelduinse Bos in ‘s Gravenzande. Tijdens de tocht vertelt een boswachter van alles over de natuurgebieden. Een herderin geeft bij het strandpaviljoen een demonstratie met haar schapen en bordercollies. Een garnalenvisser vertelt meer over al het moois dat de zee te bieden heeft.

Deelname en inschrijven

Deelname kost € 20,- per persoon, € 10,- voor kinderen. U moet zich van tevoren inschrijven. Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap krijgen € 5,- korting per persoon, € 2,50 per kind. In de prijs zit inbegrepen koffie/thee met gebak, een warme maaltijd met een drankje (saté, patatjes, sla en huzarensalade, melk of jus d’orange). Parkeren kan vlakbij strandpaviljoen Lodge 25 op de parkeerplaats die aan de Schelpweg ligt. Vanaf de bushalte aan de Schelpweg is het ongeveer tien minuten wandelen naar het strandpaviljoen. Is het voor u moeilijk om dit te overbruggen, neemt u dan contact op met het Zuid-Hollands Landschap.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.