Traditionele oliebollen- en appelflappenactie voor Westhoff

Traditionele oliebollen- en appelflappenactie voor Westhoff

Het is inmiddels een ware traditie: ook dit jaar houden medewerkers van expertisecentrum Westhoff in Rijswijk jaar weer samen met een aantal vrijwilligers een oliebollen- en appelflappenactie.

Verkoopdata

De verkoop vindt plaats op 30 december tot 16.00 uur en op 31 december tot 13.00 uur bij expertisecentrum Westhoff aan het Julialaantje 38 in Rijswijk. Mensen die oliebollen willen bestellen, kunnen dat doen door voor 28 december het bestelformulier in te vullen en deze te e-mailen naar danielle.kloor@florence.nl. Op de verkoopdagen spontaan langskomen, kan ook, maar de garantie dat er dan genoeg oliebollen zijn, kan helaas niet worden gegeven.

Opbrengt is voor de bewoners

Net als vorig jaar gaat de gehele opbrengst naar de bewoners van Westhoff. “Het doel van dit jaar is hetzelfde als andere jaren: zoveel mogelijk bewoners gelukkig maken, het gehele jaar door. Wij willen alle vaste bewoners van Westhoff de gelegenheid bieden om een aantal keer gezellig met een uitje mee te gaan en de dag van hun leven te beleven”, vertelt initiatiefneemster Daniëlle, doktersassistente in Westhoff.

 

Sponsoren

De oliebollenactie wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door Agaat weet Raad, Monuta, Bohemenwijk Apotheek, Slagerij Zuiderpark, Boulangerie/Patisserie Marakesh, Gamma Dekkershoek, Party Rental Company, Verscentrum Nederland en Onderhoudsbedrijf Arjan Weijsenfeld.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.