Voorrondes Florence Musicals op 9 juni, finale op 16 juni

Voorrondes Florence Musicals op 9 juni

De basisschoolleerlingen die zich hebben aangemeld voor de Florence Musicals, zijn al druk aan het repeteren en hebben er zin in. Op donderdag 9 juni is het ook al zover: dan vinden de voorronden plaats van de Florence Musicals.

Data voorrondes Florence Musicals

De jongeren laten zich tussen 10.00 en 12.00 uur van hun beste kant zien en horen in de Florence woonzorgcentra Duinhage, Uitzicht en Dekkersduin in Den Haag en in Duinstede in Wassenaar.

Presentator Hans Kazàn

De Florence Musicals worden dit jaar voor alweer de achtste keer gehouden. Het evenement mag met recht een traditie worden genoemd. De presentatie van de finale is ook in 2016 in handen van goochelaar en televisiepresentator Hans Kazàn. Hij noemt de Florence Musicals ‘een feestelijke beleving én een mooie ontmoeting tussen de hedendaagse jeugd en de jeugd van vroeger’.

Finale

De finale van de Florence Musicals 2016 vindt plaats op donderdag 16 juni van 10.00 tot 12.00 uur in expertisecentrum Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.