Wandelend voetbal en muziek bij buurvrouw Florence in Rijswijk

Wandelend voetbal en muziek bij buurvrouw Florence in Rijswijk

Bent u buur van ons woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 in Rijswijk? Komt u dan gezellig langs! Binnen onze woonzorgcentrum is er die dag tussen 10.30 en 15.30 uur van alles te doen. Er is muziek van onder meer De Haagse Hopjes, The Swinging Oldtimers en de PretPolitie, u kunt meedoen aan een workshop zumba- en flamenco-dansen en u kunt zich wagen aan de Bungee Trampoline. U kunt zich samen met uw dierbare laten fotograferen. U krijgt direct een afdruk. Daarnaast kunt u genieten van heerlijke smoothies en poffertjes.

Workshop met oud-ADO-spelers

Tussen 14.00 en 15.00 uur vindt de bijzondere workshop ‘Walking Voetbal’ plaats. Deze wordt gegeven door de oud-sterspelers van ADO. ‘Walking Voetbal’ is een aangepaste vorm van de sport waarbij niet mag worden gerend. Daarmee krijgen ouderen die door fysieke beperkingen niet kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal, weer de kans om een balletje te trappen. Er wordt zes tegen zes gespeeld. Er mogen geen slidings worden gemaakt en lichamelijk contact is verboden. Daardoor wordt er veel van het positiespel gevraagd en is Walking Voetbal de perfecte manier voor mensen die lang niet meer hebben gevoetbald of pas op late leeftijd willen beginnen.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.