Week van Zorg en Welzijn: kijkje nemen bij Florence in Rijswijk

Week van Zorg en Welzijn: kijkje nemen bij Florence in Rijswijk

In de Week van Zorg en Welzijn zet Florence in Rijswijk, net als duizenden andere zorgorganisaties, de deuren weer extra open. Komt u in de week van 13 tot en met 18 maart in onze woonzorgcentra Vredenburch en Steenvoorde een kijkje nemen?

Zie wat Florence voor u kan betekenen

Florence laat tijdens de komende Week van Zorg en Welzijn weer graag aan mensen zien hoe het is om te wonen in een verzorgingshuis van Florence. Wilt u weten welke mogelijkheden er op zorg- en welzijnsgebied zijn? Zou u een wel een kijkje willen nemen hoe onze bewoners wonen? En wilt u horen wat het verzorgingshuis in uw buurt voor u kan betekenen, ook al woont u nog zelfstandig? We vertellen u het graag!

Laat u rondleiden

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn gaan de deuren van woonzorgcentra Steenvoorde en Vredenburch in Rijswijk met die reden extra open. We geven hiervoor speciaal de volgende Week van Zorg en Welzijn-rondleidingen:

  • Woonzorgcentrum Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62: rondleidingen op 15 maart om 10.30 uur en 13.00 uur en op 17 maart om 10.30 uur.
  • Woonzorgcentrum Vredenburch, van Vredenburchplantsoen 1: de gehele Week van Zorg en Welzijn op afspraak. Loopt u langs bij de receptie of bel met 070 - 754 53 00.

Uiteraard heeft u tijdens de rondleiding alle ruimte om vragen te stellen en is er tijd voor koffie en thee. We zien u graag verschijnen achter de schermen van Florence!

Over de Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de vijftien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. Florence wil door deelname aan de week laten zien wat er op zorg- en welzijnsgebied allemaal mogelijk is, zowel op onze woonzorglocaties als thuis.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.