Werken via Florence Allure? Kom naar de wervingsbijeenkomsten!

Wervingsbijeenkomsten zelfstandige zorgverleners van Florence Allure

Florence Allure komt in januari en februari met twee wervingsbijeenkomsten voor zelfstandige zorgverleners. Met de informatiebijeenkomsten wil Florence Allure duidelijk maken hoe leuk het is om als zelfstandig zorgverlener aan het werk te gaan in de particuliere thuiszorg. ‘Wij bieden de ZPP’er het leukste werk én onze klant de beste zorg.’

Avondbijeenkomsten op 23 januari en 20 februari 

Florence Allure is op zoek naar meer professionele en enthousiaste zelfstandige zorgverleners die aan de slag willen in de particuliere thuiszorg. Met die reden vinden er op dinsdag 23 januari en dinsdag 20 februari van 19.00 tot 21.00 uur informatiebijeenkomsten plaats over werken via Florence Allure, de particuliere thuiszorgtak van gezondheid- en zorgorganisatie Florence. De wervingsbijeenkomsten vinden plaats in de avond in Rijswijk. Er wordt op beide avonden uitleg gegeven over de werkwijze van Florence Allure.

Persoonlijke wensen staan centraal

“En die werkwijze is uniek”, stelt Desiree Dakriet van Florence Allure. “Wij geloven in het succes van dicht bij je zorgverlener én dicht bij je klant staan. Door de juiste randvoorwaarden voor de zelfstandige zorgverleners te creëren, krijgen onze klanten altijd de beste zorg en zij het leukste werk. Zo kunnen ZZP’ers bij ons zelf bepalen hoe hun werkdagen eruit komen te zien. Onze klanten kiezen op hun beurt altijd de zorgverlener die het beste bij hun persoonlijke wensen past. Wij zorgen voor de juiste match tussen zorgverlener en klant.”

Ondersteuning in het ondernemerschap

Naast de bemiddeling ondersteunt Florence Allure de zorgverleners ook zoveel mogelijk in het ondernemerschap. “Dat doen we onder meer met het bieden van een gebruiksvriendelijk urenregistratiesysteem en het namens hen versturen van de facturen”, aldus Desiree. “Ook kunnen de zelfstandige zorgverleners jaarlijks een coachingsgesprek met ons voeren. Natuurlijk kunnen ze ook altijd met vragen bij ons terecht. We proberen het de ZZP’ers zo comfortabel mogelijk te maken, zodat zij hun tijd zoveel mogelijk kunnen besteden aan het verlenen van zorg.”

 

Aanmelden

Zelfstandige zorgverleners die willen gaan werken via Florence Allure, kunnen zich aanmelden voor een van de informatiebijeenkomsten: 23 januari of 20 februari. Dat kan via 070 - 413 10 09 en via florenceallure@florence.nl.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.