Zing de sterren van de hemel in het Florence Popkoor

Zing de sterren van de hemel in het Florence Popkoor

Florence is half september begonnen met het Florence Popkoor. Mensen van 60 jaar en ouder zijn van harte welkom om onder professionele begeleiding te zingen in het nieuwe popkoor Canzone. Enige zangervaring is daarbij wel gewenst.

enthousiasme en kwaliteit

“Het is heerlijk om met elkaar te zingen. Het repertoire zal bestaan uit pop en jazz nummers.” vertelt Wendy Vos, die de muzikale leiding in handen heeft. “Gouwe ouwe-klassiekers, muziek uit de jaren zeventig tot negentig, popnummer van nu, het kan allemaal. We willen iets goeds en speciaals neerzetten waarin enthousiasme en kwaliteit centraal staan. Daarom is het belangrijk dat je wel wat ervaring hebt en dat je durft te performen.” Vos is een zeer ervaren en energieke dirigent. Ze zit zelf al 30 jaar in het vak en leidt diverse koren. Daarnaast geeft ze workshops aan zangkoren.


Florence Popkoor: elke maandag

Het Florence Popkoor vindt iedere maandag van 19.30 tot 21.30 uur plaats in Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag. De kosten bedragen 5 euro per avond. Opgeven kan via info@trittico.nl of via 06 – 20 11 49 13.


Actiever leven

Het Florence Popkoor maakt onderdeel uit van het activiteitenprogramma Actief van Florence dat specifiek is gericht op 60-plussers. Florence biedt bewust activiteiten voor actieve 60-plussers aan, omdat een actiever leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. Bewezen internationaal onderzoek wijst uit dat een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten (fysiek en mentaal) een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden. Bovendien brengen gezonde en gelukkigere ouderen minder zorgkosten met zich mee. Met een toekomst met meer ouderen en minder zorggelden is het extra belangrijk om preventief aan ieders geluk en gezondheid te werken.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.